DANAFIX 448

DANAFIX 448 er en en-komponent vandbaseret PVAc lim til industriel trælimninger. Limen er testet hos ift Rosenheim til vandbestandighedsklassen D4 iht. EN 204/205 og varmeresistens iht. WATT91.

DANAFIX 448 anvendes uden tilsætning af hærder og er derfor direkte klar til brug. Limen er anvendelig til stort set alle typer lamineringer og samlinger og er særligt velegnet til fingersamlinger, hvor en transparent limfuge og vandbestandighedsklassen D4 er krævet. Til indendørs brug er DANAFIX 448 anbefalet til limninger, som udsættes for store variationer i temperatur og fugtighed som omgivelserne i badeværelse og køkken.

DANAFIX 449

Limen er anvendelig til stort set alle typer lamineringer og samlinger og er særligt velegnet til fingersamlinger, hvor en transparent limfuge og vandbestandighedsklassen D4 er krævet. Til indendørs brug er DANAFIX 449 anbefalet til limninger, som udsættes for store variationer i temperatur og fugtighed som omgivelserne i badeværelse og køkken. DANAFIX 449 er anvendelig til produktet til udendørs brug, men kun hvis limfugen er overfladebehandlet med f.eks. maling. DANAFIX 449 kan også anvendes til limning af enkelte metaller til træ som aluminium og jern.

DANAFIX 453

Er en flydende urealim, der bl.a. anvendes sammen med hærder H-5111.

Limsystemet er velegnet til mange industrielle produktioner og specielt i træindustrien til produktion af møbler, døre og laminatplader. Limen er velegnet til formspænd, finering og lamineringer i varm- og hf-presse.

Overskrift

Dana Lim udvikler løbende produkter specifikt til specielle kundeønsker. Vi er altid klar til at tage dialogen vedrørende lim i forbindelse med nye projekter eller innovative ideer.

Om industri

Vores styrke er et produktprogram af høj kvalitet samt en hurtig og direkte kontakt til vores kunder. Konsulenterne dækker hele landet og vores tekniske serviceafdeling er altid klar til rådgivning omkring valg og brug af de rigtigt produkter.

Kundecases

Her kan du læse om forskellige kundecases

  • NJA Furniture
  • Skamol A/S
  • Vinderup Træindustri A/S

Kontakter

Sådan kommer du i kontakt med os

Tryk på overskriften eller klik på dette link